Beskytte appen mot avinstallasjon

Du kan forhindre at Kaspersky-appen blir avinstallert fra enheten. Hvis enheten din blir stjålet, vil ikke inntrengere kunne avinstallere Kaspersky-appen og hindre deg i å bruke funksjonen Hvor er enheten min.

Hvis du endrer systeminnstillingene, kan det påvirke beskyttelsesfunksjonene i Kaspersky-appen. Når du slår på Beskyttelse mot avinstallasjon, beskyttes slike systeminnstillinger mot endringer. Når noen prøver å endre dem, låses enheten. Du kan låse opp enheten ved å bruke PIN-koden, låsemønsteret eller fingeravtrykket for enheten.

Slik beskytter du Kaspersky-appen mot avinstallasjon:

1. På Kaspersky-appens nederste fane, trykk på Alle funksjoner .
  2. Trykk Hvor er enheten min.
  3. Bruk en hemmelig kode, et opplåsingsmønster eller fingeravtrykket ditt for å få tilgang til funksjonen.
  4. I delen Ekstra beskyttelse trykker du på Beskyttelse mot avinstallasjon.
  5. Slå på funksjonen.

Kaspersky-appen ber deg om den hemmelige koden når noen prøver å avinstallere appen. Enheten låses når noen prøver å endre systeminnstillingene som påvirker enhetens beskyttelse.